Thais Botinas

Direcció i creació

Ha combinat sempre diverses disciplines: teatre, performance, audiovisual. Després d’una intensa experiència creativa en diversos projectes (Teatro de los Sentidos, Stephen Taylor, Peter Greenaway, Allan Kaprow) i en treballs de producció, comunicació i gestió cultural (La Quimera, L’animal a l’esquena), ara treballa en els seus propis projectes. Amb Let’s play? és la primera vegada que Thaïs Botinas presenta un projecte escènic de creació pròpia. És llicenciada en Història de l’Art per la UB. Doctorat a la Universiteit van Amsterdam i Postgrau de Reportatge de Televisió a la UPF. Actualment també forma part de l’espectacle La Bola d’Or, presentat a FiraTàrrega al Setembre 2011.

Descarregar en PDF


Marga Socias y Gabriel Hernández

Cocreació, muntatge i il.luminació

Han creat Planeta 15 i sota aquest nom es dediquen a inventar i a construir espais escènics lúdico-sensorials. El seu treball es concentra en estimular els sentits dels visitants per tal de fer aflorar memòries i imaginaris. En coproducció amb la reconeguda companyia danesa Carte Blanche Teatret ideen i construeixen un gran laberint- aventura sobre els desitjos Den Gyldne Kugle (la Bola d’Or, 2007) i Transformation (2008), un laberint gastronòmic per tots els públics. En Gabriel ha treballat més de 20 anys al Teatro de los Sentidos i n’és el director tècnic, la Marga és pedagoga i inventora del Gran Llibre Secret de les Adreces. Tot just han estrenat el seu espectacle La Bola d’Or a FiraTàrrega.


Julià Carboneras

Música i so

És músic i enginyer de telecomunicacions. Ha composat bandes sonores per a produccions de teatre, dansa i multimedia. Ha desenvolupat nombrosos projectes d’instal·lació interactiva i sonora. Guardonat amb el premi VIDA 2008 a la producció, de Fundació Telefónica i el Primer Premi d’Arts Locatives del festival Arte Mov del Brasil, entre d’altres. Ha estat el creador i comissari de la secció Nerdferences del festival de cultura digital OFFF. Actualment és professor del postgrau de tecnologies digitals per a l’escena de la UPF i un dels responsables del MediaEstruch, a la Fàbrica de Les Arts en Viu L’Estruch.


Nelson Jara

Actor i especialista en olors

Actor permanent i investigador de Teatro de los Sentidos en els muntatges de la companyia des de l’any 2002. Formador dels cicles de tallers de Poètiques dels sentits i imatge sensorial en el Polvorí de Montjuïc a Barcelona. Llicenciat per la Universitat Nacional de Colòmbia amb títol de Dissenyador Industrial i amb estudis en escenografia i teatre. Des de l’any 1990 ha col.laborat amb Fundació Casa del Silenci, Tahuromante Teatre, Teatre Caixa Negra i amb Teatro de los Sentidos en les produccions (El hilo de Ariadna, Oráculos, La memoria del vino, La Huella, El mundo al revés i el Eco de la Sombra).


Júlia Falgàs

Performer

Llicenciada en Humanitats per la UPF de Barcelona. Fascinada per la composició instantània i la improvisació del moviment dels cossos en un temps, un espai i un imaginari concret, estudia teatre, música i dansa des del 1993 en diferents escoles i professors fins a l’actualitat. Des del 1997 ha col·laborat amb La Perla per la Dansa a Cerlà, al Festival Maçart, al DID a Girona, al Girona Temps de Flors,… El 2010 participa en una acció site specific dins el Festival MAPA. També ha realitzat individualment projectes propis com Books (2010) i Mmmm (2010). La seva actuació més recent ha estat a La Bola d’or, Fira Tarrega 2011.


Anna Casas

Actriu

Es va formar com actriu a Memory, escola de teatre musical i a l’Estudi de formació de l’actor Nancy Tuñón. Des de llavors segueix en contínua formació en diverses tècniques i disciplines (Pere Sais –J.Grotowsky- ; Javier Daulte; Màscara neutre amb Rafael Biancciotto.Va començar la seva carrera profesional a la televisió, al programa infantil “Club Super 3″ (TV3) interpretant el popular personatge  “Ruïnosa”.  Ha intervingut en sèries com  “Estació d’enllaç”, “Laberint d’ombres”, “Ventdel Plà”, etc a TV3  i en altres cadenes. Pel que fa al teatre,  cal destacar la seva participació en espectácles com “Aprima’t en 3 dies” dirigit per Cristina Pavarotti, “Troianes”, driigit per Àlex Rigola, i “Lorca eran todos” dirigit per Pepe Rubianes. Ha treballat també en comèdies com “5 noies i un vestit”, d’Allan Ball i “El casament dels petits burgesoso” de Brecht


Manolo Sierra

Pintor

Pintor nascut a Cadis en 1973, llicenciat amb l’especialitat d’escultura a la Facultat de Belles arts de Sevilla i Carrara (Itàlia). Ha viscut a Itàlia i Holanda i ha recorregut gran part d’Amèrica Llatina, des de la Patagònia Argentina fins a Mèxic. Combina la seva activitat pictòrica amb el gravat i la il·lustració. Ha exposat en diverses galeries (Espanya, Bèlgica, Guatemala, Finlàndia, Emirats Àrabs) i ha estat seleccionat en els premis nacionals d’art contemporani: el Saló de Tardor de la Caixa d’Extremadura, premio BMW, Fundació Vila-Casas, i premiat en el concurs de la Sala Parés de Barcelona.


Sandro Bedini

Escenografia

Format en Belles Arts i de tradició familiar artística, Sandro Bedini compagina el seu treball com a muralista amb la docència i la pintura de petit format. Després d’uns anys dedicat a l’aparadorisme i a la decoració, decideix centrar-se exclusivament en la pintura mural, on reuneix aspectes pictòrics i escenogràfics per crear un ambient únic i diferent, integrat en l’espai i derivat de l’estudi de cada situació particular.


Carlus Camps i Torner

Vídeo

Vint anys relacionat amb la meditació, Qi Gong i tai xi i la dansa contemporània. Des de 1987 treballa en el mitjà audiovisual. Realitzador de l’arxiu visual de “Espais, centre d’art de Girona” de 1987 al 1992. Realitzador sota les ordres de José Maria Nunes de la pel·lícula “Amigoguima” coproduida amb TV3. Director tècnic del Vadfestival a Girona, del 2003 al 2008. Realitzador de clips musicals des de Sopa de Cabra, Um pah pah, etc. Des de fa 12 anys enregistra l’evolució del mètode Montessori a les aules de Girona. Enguany, treballa en el seu nou espectacle: Un Univers Teu.


Andrea Ferrés

Fotògrafa documentalista

És fotògrafa i projectista sensorial, tot i que també és llicenciada en enginyeria industrial. Amb una beca de la Fondazione Industria estudia la sinestèsia a l’Università dell’Immagine a Milà. Amb el seu treball aconsegueix comunicar directament al cor, evitant que aquest fluxe hagi de ser processat per la raó. Ha treballat per Symrise, Ikea, J&Jhonson, Trienale di Milano, Henkel, Natura… Ha publicat a Stern, Traveller, La Vanguardia, El Periodico i Iodona, entre d’altres.


Imma Bové

Gestió i Producció

Màster en Direcció de Comunicació ESMA-Barcelona. Diplomada en Direcció de Màrqueting, Comunicació i RRPP ESMA-Barcelona. GestióCultural – UB. Especialització en Captació i Execució de Subvencions – UdG.Crea i gestiona l’empresa especialitzada en gestió, pre-producció, producció i captació de finançament cultural GR Cultural el maig del 2010.Actualment treballa en els projectes culturals següents: Playground – Xavi Bobés (Insomni – Objeto de Objetos Iberescena-En gira por Argentina,Mèxic, Brasil); Cultura Fractal i l’Ajuntament de Girona (AENVERS); VESC i Factoria Mascaró (PLEC Mercat de Dansa); David Berga(Automatàrium); Guy Nader i Maria Campos (espectacle de Dansa Zenith); Maite Oliva (WikiArtMap) i Thaïs Botinas (Let’s Play?).


Neus Oriol

Comunicació

Diplomada Mestra Especialitat Ed. Musical. Postgrau en Management Musical (UdG) i Producció i Gestió d’espectacles en viu (UB). Formada en comunicació no violenta i educació per la pau s’endinsa al teatre social entenent-se com a eina de transformació social. En l’àmbit de la producció i gestió cultural, compta amb experiència tant pel que fa al sector del teatre com al món de la música. En els darrers anys col·labora amb la Cia T de Teatre, ha participat en projectes com L’Associació de Teatre Social de l’Oprimida/it Kilalia, i realitzant tasques de Comunity Manager a l’empresa 3xtr3s que gestionen els Teatres Victoria i Poliorama de Barcelona.