Què és?

“Benvingut a Let’s play? Imagina que acabes de néixer. Arribes a un nou espai, Encara no en coneixes els codis. No hi ha manual d’instruccions. Només tu pots descobrir-lo. Escull la teva porta…”

Així comença Let’s play? , una instal.lació interactiva i sitespecific, resultat d’un projecte d’ investigació artística sobre el procés de coneixement, el joc i les regles del joc. (beca de creació del CONCA 2010).

Let’s play?, és també un petit viatge on el públic participa individualment i de manera activa. Cada persona passa (d’una en una) per un recorregut establert i on cada un és el protagonista del seu viatge interior.

Les preguntes…

La idea d’aquesta obra va començar amb una pregunta: què seria de nosaltres si haguéssim d’aprendre de nou tots els codis de comportament d’un món absolutament desconegut? Let’s play? és un joc a partir d’aquest premissa. Un joc que porta a la diversió, a la confusió i a la reflexió.

Els límits que ens van imposar com a nens, són els límits que ens continuem posant nosaltres mateixos com a adults? Per què de grans la majoria no fem el que volem realment? Naixem lliures i ens anem “domesticant”?

La llavor…

Let’s play? és un projecte obert i mutant. Aquest projecte és la continuïtat d’una petita llavor que vam sembrar al 2009, quan els directors del Festival Ingràvid em van convidar a preparar una instal.lació interactiva que es va presentar a l’Auditori del Museu de l’Empordà al setembre de 2009. Gràcies a la beca de creació del CONCA i a l’esforç de tot l’equip, hem continuat treballant en el projecte. Ja s’ha fet una presentació pública a l’Estruch de Sabadell a l’octubre de 2011 i ara s’estrena al Festival Temporada Alta el 12 i 13 d’octubre de 2012 i al Teatre d’Olot el 25 i 26 d’octubre de 2012.


Let’s play? és una creació de Thaïs Botinas. Muntatge i il·luminació: Gabriel Hernández. So: Julià Carboneras. Escenografia: Sandro Bedini. Olors: Nelson Jara. Escultura: Manolo Sierra. Intèrprets: Júlia Falgas, Thais Botinas, Marga Socías, Sandro Bedini i Anna Casas.  Producció i Gestió: Imma Bové. Comunicació: Neus Oriol.