Si esteu interessats en programar Let’s play? si us plau contacteu amb nosaltres i us enviarem més informació, plànols tècnics i detalls del nostre caxet.

Let’s play? no és una instal·lació dedicada als nens si no que el que busca és fer sentir a un públic adult el que suposaria començar a viure de nou en un espai on no coneixes les regles del joc.

Actualment existeixen dues versions de Let’s play?: la de petit format, que dura 6 minuts per persona i la de gran format, que dura 25 minuts per persona. Totes dues es representen durant tres hores i mitja ininterrompudament. La poden visitar unes 60 persones per sessió

Let’s play? pot ser presentada com a obra independent en festivals de teatre, museus, sales de teatre i tot tipus d’institucions interessades en la difusió dels llenguatges artístics contemporanis.

Aquesta instal·lació interactiva és adaptable a molts tipus d’espais. Al tractar-se d’una instal.lació site specific no obindrem mai una obra tancada. Al nostre favor tenim la versatilitat de l’obra. És imprescindible però,  que hi hagi, com a mínim, tres espais separats: una porta d’entrada, una sala prèvia, una sala gran (el centre de l’acció, on es realitza el joc en la foscor) i una porta de sortida. A partir d’aquí, quants més espais hi hagi i més laberíntics, millor. Segons els espais s’adaptarà la dramatúrgia de la peça, mantenint sempre la intenció de fons

Les mides de la sala principal poden ser variables. Orientativament, un mínim de 30 m2 i un màxim de 100m2 (el mínim si és indispensable, el màxim és relatiu). Interessa que l’espai pugui crear un recorregut, per a poder fer passar a un viatger cada 4 minuts i que ho pugui visitar el màxim de públic sense que mai coincideixin dins la instal·lació. La sala principal ha d’estar totalment a les fosques. El terra de la sala principal ha de ser de color negre, preferiblement moqueta.

Un altra gran avantatge de la versatilitat de l’obra és que Let’s play? es pot programar no només a sales o teatres, si no que també es pot presentar a espais on habitualment no es realitzen aquest tipus d’iniciatives culturals. Antigues fàbriques, espais abandonats, construccions en llocs rurals, qualsevol espai és susceptible de ser transformat en el recorregut que necessitem per crear l’obra.

A nivell internacional, tenim al nostre favor que la instal·lació interactiva no és una obra de text convencional  si no que treballa molt el silenci i per tant utilitza el llenguatge de manera molt puntual. A més a més, l’equip de Let’s play? és composa de persones de diferents disciplines i orígens variat i absolutament tot l’equip és poliglota i podem fer l’espectacle en català, castellà, anglès, francès i italià. Esperem que això ens faciliti que l’obra pugui ser vista per programadors internacionals i pugui viatjar amb facilitat.